Увага, ресторан сьогодні ще не відкрився

Чекаємо на ваші замовлення з 12:00

Маркет продуктів

Маркет продуктів

Спеціальний японський рис для приготування традиційних суші. Його особливість полягає в тому, що при приготуванні він не склеюється та не набуває специфічного смаку як інші різновиди рису для суші.

Рис японський для суші "Tanadamai"

450 гр

47

Перед вживанням потрібно розвести з водою. Васабі не тільки розкриває смак суші та сашимі, але й надає їм пікантності.

Хрін Васабі порошок

40 гр

34

Основна приправа для однойменного тайського супу, різноманітних страв з м’яса, птиці, риби та морепродуктів.

Паста Том Ям

50 г

24

Це середньо-гостра паста, що користується найбільшою популярністю в тайській кулінарії. Її використовують у приготуванні маринадів, супів та печені зі свинини, яловичини чи птиці.

Паста Карі червона

50 г

24

Одні з найпопулярніших грибів у паназіатській кухні, мають насичений смак. З грибами шиїтаке можливо приготувати безліч страв, що адаптовані до наших кулінарних традицій.

Гриби сушені "Шиїтаке"

30г

61

Водорості з солодкуватим смаком. Перед вживанням їх необхідно розмочити. Це обов’язковий інгредієнт для японського супу місо-суп. Використовуючи вакаме разом з авокадо, огірком, горішками та руколою можна приготувати смачний та корисний салат.

Водорості морські сушені Вакаме

30гр

37

Інгредієнт для приготування суши-роллів «навиворіт». Використовують для посипки випічки, а також як паніровка для м’яса, риби та овочів.

Насіння кунжутне біле смажене

60 гр

36

Ідеальна заміна молоку тваринного походження. Має приємний характерний запах кокосу. Використовують для приготування коктейлів, солодких страв, а також для надання особливого аромату випічці.

Молоко кокосове 17%

425 мл

68

Соус коричнево-золотистого кольору з характерним рибним запахом та злегка солоним пряним смаком. Використовується для приготування страв з риби та морепродуктів, як заправка до салатів, а також додають до рису.

Соус рибний

240 г

65

Ця локшина виготовляється з пшеничного борошна з додаванням куркуми, що надає їй жовтого кольору та м’який смак. Використовується для приготування страв WOK та багатьох японських супів.

Локшина пшенична"Yellow Noodles"

300 гр

41

Японська приправа з маринованих тонко нарізаних смужок імбиру для усунення післясмаку між різними видами суші та сашимі. Імбир особливо цінується за антимікробні властивості.

Імбир маринований білий

240 гр

34

Створений спеціально для подачі до суші-роллам та сашимі. Також його використовують для приготування страв з риби та морепродуктів, а також подають як самостійний соус.

Соус соєвий JS

200 мл

34

Це переплетені бавовняною ниткою бамбукові палички. Обов’язковий інструмент в технології приготування суші-роллів.

Коврик бамбуковый

27 см

47

Лапша на основі крохмалю золотистих бобів мунг. Набуває прозорого вигляду після приготування. Виготовляється з рисового борошна та води. Завдяки нейтральному смаку чудово поєднується з м’ясом, птицею, овочами, морепродуктами та різноманітними соусами.

Локшина кришталева бобова Premium

500 гр

68

Універсальний компонент для створення страв як японської, так й інших кухонь світу. Його можна використовувати як готовий соус, а також як інгредієнт для приготування різноманітних страв та соусів.

Соус соєвий "Yamasa Fancy Grade Soy sause"

150 мл

119

Японська локшина SOBA – натуральні та високоякісні інгредієнти.Готується з використанням гречаного борошна, чим і пояснюється її коричневий колір.Має особливий відтінок смаку. SOBA найчастіше використовується в холодних овочевих або м’ясних салатах.

Лапша гречневая "Soba"

300гр

41

UDON – найпопулярніший різновид японської локшини з пшеничного борошна та основа для однойменного супу. Також її подають з підсмаженими в соусі овочами, м’ясом, куркою чи морепродуктами.

Локшина пшенична "Udon" Китай

300 г

41

Листи з мелених водоростей норі, що широко використовуються в японській кулінарії для формування суши-роллів, приготування онігірі та місо-супу.

Водорості сушені Норі

10 шт

61

Тофу широко використовується у східній кулінарії: обсмажується, маринується, запікається, додається до соусу. Крім того на його основі можна готувати чизкейки, муси та пудінги.

Творог соевый твердый "Tofu"

300g

107

Рідка солодка приправа, яка використовується в кулінарії японської кухні. Невелика кількість приправи здатна усувати «рибний» запах при приготуванні рибних страв. Мірін є одним із основних складників соусів теріякі, унагі та інших.

Приправа Мірін

200 мл

34

Необхідний компонент для приготування рису для суші. Завдяки йому рис не склеюється та не прилипає до рук під час формування роллів. Рисовим оцтом можна заправляти салати зі свіжих овочів.

Оцет для суші і салатів

200 мл

32

Олія з насиченим кунжутним смаком і м'яким солодкуватим ароматом. Вона може використовуватися як заправка для салатів і основа для соусів, для приготування плову та страв із морепродуктів, і навіть до випічки.

Олія кунжутна

207 мл

177

Еталон устричного соусу у всьому світі. Має насичений аромат і глибокий темно-коричневий колір, широко використовується як маринад для м'яса та риби. Устричний соус надасть страві глибшого і багатограннішого смаку. Підходить до будь-якого виду м'яса.

Соус устричний "Panda Oyster Sauce"

255 г

102

Якщо ви ще не куштували цей супер гарячий соус, зараз саме час випробувати сенсаційну спецію, якою всі одержимі, добре поєднується з більшістю страв від м'яса до яєць і локшини.

Соус "Шрірача гострий чилі" Super Hot

480 г

179

Дивовижно смачний солодко-гострий соус з перцем чилі. Соус поліпшить смак будь-якого типу м'яса і курки.

Sweet Chilli Sauce

200г

78

Гостро-солодкий соус на основі гострого перцю чилі з додаванням м'якоті кокоса прекрасно доповнює смажені страви. Ідеально поєднується з морепродуктами, рисом, спринг-роллами, свининою та качкою.

Соус "Кокосвий чилі"

270г

89

В основі соусу — гострий чорний перець і устричний соус. Він надає пряність і легку гостроту будь-якій страві. Соус призначений спеціально для м'ясних страв із яловичини, свинини або птиці. Соус можна використовувати як маринад або як приправу .

Соус "Black pepper"

550 мл

122

Це гарний соус для маринування м’яса, а також може використовуватись як глазур. За допомогою цього соусу можна приготувати смачні страви з морепродуктів на рису.

Соус " Теріякі"

550 мл

119

Японці їдять безліч різних супів, але найулюбленіший - традиційний місо-суп. Місо - це ферментована бобова паста, яка є обов'язковою складовою частиною національної японської кухні. Робиться ця паста з варених і розім'ятих соєвих бобів.

Паста соєва світла "Shiro Miso" Китайя

100 г

20

Спеціальний соус для приготування класичної качки «по-пекінськи». З ним м'ясо зберігає свою соковитість, а скоринка стає хрусткою й набуває медової солодкості. Також соус можна використовувати для приготування страв із курки та індички.

Соус "Peking Duck Sauce"

383 г

102

Соус ідеально підходить для приготування страв зі свинини. З таким соусом м'ясо після обсмажування набуває хрусткої медової скоринки. У ньому можна маринувати, а також використовувати як глазур. Крім свинини, у ньому можна маринувати м'ясо птиці.

Соус "Char Siu Sauce"

397 г

112

Соус виготовлений із бобів і гострих перців чилі. Дуже добре підходить для маринування м'яса. Він надає пікантності ребрам-гриль, а стейкам — хрусткої скоринки з насиченим пряним смаком.

Соус "Chilli Bean Sauce" (Тобан Джан)

368 г

135

Класичний соус Тайської кухні. Незамінний для приготування лапши Пад Тай та страв WOK. Має приємний та незвичайний кисло-солоний смак. Чудово поєднується з гарнірами, рибою та м’ясом. Може використовуватись як альтернатива солі.

Соус Пад Тай

270 г

119

Кисло-солодкий соус, котрий створений спеціально для приготування запечених, тушкованих чи смажених страв зі свинини чи свинячих реберець.

Соус "For sweet & sour spare pork"

100

Готовий соус з відбірних томатів, перцю чилі, меду та часнику. Ре4комендується використовувати при приготуванні креветок або інших страв для надання їм томатно-часникового смаку.

Соус "For tomato garlic prawns"

70г

19

Часниковий соус чилі можна використовувати для приготування гострих супів, тушкованих чи смажених страв з м’яса, риби та овочів. Також подається як готовий гострий соус до страв.

Соус "Chilli Garlic Sauce"

368 г

102

Соус з насиченим солодким пряним смаком – обов’язковий інгредієнт для качки по-пекінськи, що надає їй ніжну медову солодкість. Його також використовують для приготування маринадів, підлив, супів та локшини.

Соус "Hoisin Sauce"

397 г

112

Класичний японський соус для вугра з солодко-солоним копченим смаком. Його рекомендується використовувати для приготування страв з креветок, мідій та інших морепродуктів, а також подавати до страв з риби.

Соус Унагі JS

200 мл

78